Fakir Steam Mop Buharlı Temizleyici

Cuma, Ocak 09, 2015




Teknik Özellikler
 Buharlı temizliğin en pratik hali!
Fakir Steam Mop evinizi hiçbir kimyasal kullanmadan hızlı, pratik ve etkin bir şekilde temizleyebilmeniz için özel olarak tasarlandı.
1 dakikadan daha az sürede kullanıma hazır olan Steam Mop, tek adımda her türlü yüzeyi temizler, bakteri ve mikroplardan arındırır.
Çift taraflı kullanım sayesinde mikrofiber bezlerin her iki yüzeyinide kullanarak ara vermeden çok daha fazla alanı temizler. Hijyenik temizlik sağlayan mikrofiber temizlik bezleri çamaşır makinesinde yıkanabilir.
Teleskobik borusu ile Steam Mop'u boyunuza göre ayarlamanız mümkün.

Suyu buhara buharı temizliğe dönüştüren teknolojisiyle Steam Mop, hiçbir kimyasal ve deterjan kullanmadan derinlemesine temizlik sağlar. 


Bilimsel araştrmalara göre 1 gram tozda yaklaşık 15.000 tane toz akarı bulunmaktadır. Bu akarlar astım dahil birçok hastalığa neden olur.



Temizleme önerileri

İlk kullanım öncesi mikrofiber bezleri deterjan kullanmadan yıkayıp kurutunuz.

 
Kutudan çıkan temizlik başlıkları tüm zeminlerde kullanılabilir. Üçgen temizlik başlığını özellikle banyo ve köşelerde kullanabilirsiniz. Mikrofiber bezleri ile laminant ve sert zeminleri çizmeden kolayca temizler.
 
 
Steam mop halılarınızı ve kilimlerinizi temizlemez, ancak halılarınızı ve kilimlerinizi sanitize ederek kötü kokuları giderir. Halı ve kilimlerinizde kullanım için dikdörtgen halı kızağını kullanmayı unutmayınız.
 
 
Buharlı temizleyici ile temizlik işlemine başlamadan önce, cihazı temizleyeceğiniz yüzeyin bir kenarında deneyiniz ve kullanma klavuzuna bakarak zeminin türüne göre verilen üretici bilgilerini dikkate alınız.
   





 Öne Çıkan Özellikler
 
Tipi
DİK
Motor Gücü (Watt)
-
Isıtıcı gücü (Watt)
1550
Basınç (Bar)
-
Süpürge özelliği
Hayır
Sert Zemin Temizleme Özelliği
Evet
Pompa Sistemi
Manuel
Dik Durma Özelliği
Hayır
Dik Konumda Kapanma Özelliği
Hayır
Buhar Gücü Ayarı
Manuel
Su Tankı Kapasitesi
450 ml
Kullanım Süresi
20 dk
Üçgen Mop Başlığı
Evet
Dörtgen Mop Başlığı
Evet
Cam Temizleme Aparatı
Hayır
Döşeme Temizleme Aparatı
Hayır
Derz Arası Temizleme Fırçası
Hayır
Halıda Kullanım Özelliği
Evet
Omuz Askısı
Hayır
Filtre
Hayır



Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates