Paniğe Son: Yılbaşında Hayat Kurtaracak 50 TL’nin Altında 27 Hediye Önerisi

Pazartesi, Aralık 22, 2014


yilbasi-hediye-onerileri



Yılbaşına sayılı günler kalırken hep bir düşünce alır bizi. Belki sevgilimize, belki eşimize, belki arkadaşımıza belki de ofiste kurayla çektiğimiz iş arkadaşımıza hediye almamız gerekir. O anlarda “Acaba ne alsam?” sorusu kafalarda bitmez tükenmez bir soru işaretidir.
Alınabilecek bu kadar çok hediye varken aklımızın bu kadar çok karışması mantıklı değilmiş gibi görünse de aslında aklımızın karışması konusunda haklıyızdır. Gerçekten çok fazla alternatif vardır ve yönlendirme yapabilecek iyi bir yazıyı henüz okumamışızdır. Bir de hediye alacağımız kişiyi iyi tanıyıp tanımadığımız konusunda da kafamızda soru işaretleri oluşur. “Bunu alsam sever mi?”, “Şunu versem yer mi?” gibi deli sorular. Sorular, sorular.
Gelin bu sorulara bir dur diyelim. Kalem kağıda gerek yok, okuyup beğenmeniz, eşinize dostunuza uygun olduğunu düşünmeniz ve tek seferde pıt diye alabilmeniz yeterli.
Çünkü bu hediyeler hem çok güzel hem de bütçe kıvrandırmayanlardan. Hepsi 50 TL’nin altında, hepsi bir tasarım minnoşluğu içinde üretilmiş.
Başlayalım!

Mudo Concept’ten Doğu’nun 3’lüsü

mudo - çay seti 50 tl altinda yılbaşı hediye önerileri
Maceramıza Mudo’yla başlıyoruz. Çizgisini beğendiğimiz, tasarımlarıyla kendine hayran bırakan Mudo Concept’ten Uzak Doğu’yu hatırlatan, Uzak Doğu tutkunu arkadaşlarınız için harika bir hediye olacak çay takımını öneriyoruz. Siyah, beyaz ve kırmızının uyumu da söz konusu. Üstelik East 3’lü demlik seti 49 TL.
Mudo Concept’ten baykuş krallığı
mudo baykuşlu çocuk seti 50 tl altında yılbaşı hediye önerileri
Yine Mudo Concept’teyiz. Bu kez biraz muzip biraz akıllıca bir hareket olarak baykuşlu çocuk setini öneriyoruz. Eğer hediyeyi alacağınız kişi bir anneyse ne güzel eğer değilse de hiç sorun değil. Çünkü baykuşlu set o kadar güzel ki kendiniz bile sulanmak isteyebilirsiniz. Fiyatı yine 49 TL! Sınırdan döndük.
Boyner’den el koruyucular
boyner eldiven 50 tl altında hediye önerileri
Mutfağa girip çıkmak bilmeyenlerin en büyük dostu yumuşacık eldivenlerdir. Fırından çıkan taze keklerin, böreklerin servis edilebilmesi için bu görünmez kahramanlar devreye girer. Bu yüzden harika kurabiyeleri, pastaları, kekleri, börek ve çörekleriyle ünlü bir arkadaşınız varsa doğru tercih olacaktır. Fırın tutacağı 10 TL. Fırın eldiveni 15 TL.
Giderken bir kilo da tatlı alırsanız işte size 50 TL altında mis gibi paket. : )

Boyner’den kahve yaverleri

 boyner - kupa ve fincan seti 50 tl altında yılbaşı önerileri
Kahve içmeyi sevenlerin kahveyle alakalı bir alakalı hastalığı daha vardır. Güzel fincan ve kupa biriktirmek. Nokta atışı yaptıysak Boyner’in iki renkten oluşan ve sadelikten kendisini deli gibi sevdiren fincan ve kupalarına bakmanız gerekiyor. Fotoğraftaki üçlüyü toplamda 40 TL’ye alabiliyorsunuz.

YKM Home’dan yılbaşı çaydanlığı

 ykm home - yılbaşı çaydanlığı 50 tl altında yılbaşı hediye önerileri
Çaydanlıklara doyamıyoruz çünkü onları o kadar güzel tasarlıyorlar ki gözlerimizi alamıyoruz. Sonuç olarak ilk 5’e bir tane daha çaydanlık girmiş oluyor. YKM ve Boyner’in birleşmesiyle birlikte iki tarafın güzellikleri bir araya geldi. Sonuç olarak mis gibi ürünleri bir site üzerinden alabilme şansı doğdu. Fiyatını unutmayalım, sadece 31 TL.

Esse’den günü kurtaran tava

esse - krep tavası 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Biraz da ağzımız tatlansın diyenlerdenseniz hediye edeceğiniz krep tavasıyla günü kurtarmanız mümkün. Yanına alacağınız minik reçelliklerle hafta sonu kahvaltısını garantileyebilirsiniz. Sonuç olarak mis gibi krep kokusu eve yayılır, siz afiyetle yemeyi beklersiniz. 12 TL’ye işi bitirmek isteyebilirsiniz.

Esse’den hatıra saklayıcıları

esse - saklama kabı 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Saklama kabını da hediye edemem herhalde diye düşünüyorsanız hemen fikrinize karşı bir argüman geliştiriyoruz. Her bir kabın içine koyacağınız güzel anıların yazılı olduğu kağıtlarla “hayatımızın tadını saklayalım” mesajı verebilirsiniz. İşin içinde romantizm varsa mis gibi olur her şey. Fiyatı da 44 TL.

Esse’den kış dostu adımlar

esse narenciye sıkacağı 50 tl altı yılbaşı hediyeleri
Yılbaşına doğru soğuyan havalara karşı bir narenciye sıkacağı tüm sevimliliğinizle hediye edebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi. Çünkü içinde güzel temenni var. Eğer hasta olursan bu sıkacağı kullanarak sana güzel karışımlar yapabilirim demek. Ben yoksam kendin de kendini iyileştirebilirsin demek. Sana hiçbir şey olmasın demek. 34 TL’ye hastalıktan korunmak için..

Esse’den veganları da düşünen ürün

esse - havan 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Vegan ya da vejetaryen bir arkadaşınız varsa kullandığı her ürün konusunda ne kadar dikkatli olduğunu da çok iyi bilirsiniz. Keyifle yemek yaparken kullanacağı, ceviz badem gibi kuru yemişleri ezerken kullanacağı, yükte ağır pahada hafif bir önerimiz var: Taş havan. Hem de 34 TL.
Tantitoni’den cici pressler
tantitoni - french press 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
French Press bir kere alındı mı uzun zamanlar gider. Çünkü kahve insanlığı ona gözü gibi bakar. Kahvesi bitince kahvesini alır, press’ini yıkar ve tekrar kullanır. Bir french press on bin çaydanlığı yok edebilir. Lafı uzatmadan Tantitoni’nin rengarenk presslerinden 15 TL’ye alabilirsiniz efendim.
Tantitoni’den aşk dolu kekler
tantitoni - kek kalıpları 50 tl altı yılbaşı hediye öneleri
Kek dedik mi, muffin dedik mi durup düşünenlere gelsin bu önerimiz. Düşünmeyin, hemen yapabilin diye Tantitoni’nin müthiş güzel kek kalıplarını öneriyoruz. Her biri 17 TL, iki tane alsanız yine 50 TL’nin altındasınız. Hem güzel hem cüzi.
Tantitoni’den akışkan sevgi
 fondü seti 50 tl altı yılbaşı hediye öneleri
Fondü iki kişiliktir arkadaşlar. Sevgiliniz, sevdiceğiniz, canınız ciğerinizle afiyet çikolata sosuna muz ve çilek banasınız diye Tantitoni fondü setini 23 TL’ye indirmiş. Yeni yılda afrodizyak etkisi yaratmak istiyorsanız doğru adres.
Pastacılığa giriş hediyesi
hanimis
Kitap kurtları yılbaşını kutlamıyor mu canım, dediğinizi duyar gibiyiz. Biz de o halde size 3 adet kitap alternatifi ile geliyoruz. Bunlardan ilki tatlılığıyla kendine hayran bırakacak Butik Pastacılık. Işıl Özer ve Berna Gürşen’in yazdığı kitap 44 TL.
Çikolataya aşk diyenlere
buosi
Hazır tatlıdan gidiyorken Denis Buosi’nin Çikolata’sını unutmak olmaz. Çikolatanın her adımına tanık olacağınız, keyiften kendinize en az 300 gram çikolata satın alacağınız kitaptan harika bir hediye olmaz mı? Fiyatı 35 lira, tadı çok fazla.

Yine güzelsiniz yine çiçek

papyon
İçelim güzelleşelim demek istiyorsanız Türkiye Meyhaneler Rehberi tam size göre. Türkiye’deki her bir meyhanenin yer aldığı, tam bir rehber olan kitaba bayılacaksınız. 20 TL olan kitabı hediye ederken içinizden “Etmesem mi acaba yaaa?” diyebilirsiniz.
Karınca Design’dan tek dişi kalmış canavar
karincadesign - bardak açacağı 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Karınca Design’ın zihni sinir ürünlerinden bir tanesi olan ve kendisini hemen sevdiren şişe açacağı, tam bir dişsiz canavar. O yüzden daha çok seviyor, iki tane alıyorsunuz. Çünkü tanesi 25 TL!
Karınca Design’dan sütlü telefon
karincadesign - iphone kılıfı 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Telefonunu gözü gibi seven arkadaşlarınızı “süt” dökmüş kediye çevirecek bir hediye. Süt şişesi şeklinde tasarlanmış telefon kılıfıyla mutluluk dağıtmak çok kolay. Fiyatına gelince, 50 TL’yi yine geçmiyor 39 TL’de kalıyoruz.
Karınca Design’dan meleklere karışan bardak
karincadesign - angel expresso fincanı 50 tl altı yılbaşı hediyeleri önerileri
Kendini melek gibi hissetmek isteyen arkadaşlarınız varsa ilk tercih hep Angel Express olsun deriz. Narin yapısı ve güzel görünüşüyle gönülleri çalmaya aday bu espresso fincanının fiyatı 25 TL. Yani iki tane alıp mis gibi karşılıklı espressolarınızı yudumlayabilirsiniz.
Our Own Candle’dan mis kokan odalar
evmanya - kokulu mum 50 tl altında yılbaşı hediye önerileri
Mis gibi kokan şeyler her zaman hediye edilebilir. Buna parfüm de dahildir ancak güzel, çok güzel kokulu mumları hediye edebilmek herkesin aklına gelmez. : ) Sizin de aklınızın bir kenarında olsun diye 35 TL’lik Our Own Candle mumları öneriyoruz.
L’occitane’dan yenesi temizlik
kokulu duş jeli 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Mis kokup duştan çıkmak için acele etmeyin çünkü L’occitane’ın en güzel kokulu duş jellerini sizin için bulduk ve hediye etmeniz için hazır hale getirdik. Hem mis gibi kokup hem de yılbaşı hediyesini aradan çıkarmak isteyenler için L’occitane’ın her bir duş jeli 35 TL.
Kendi kahve harmanınız
baristasepeti - kendi harmanını yarat 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Kivahan’ın Baristasepeti.com üzerinde gerçekleştirdiği bir proje var. Burada belirli oranlarda kahvenizi karıştırıp özel bir blend hazırlayabiliyorsunuz. Sonuç olarak sevdiğinize özel bir yılbaşı hediyesi olarak da gönderebiliyorsunuz. Fiyatlar karıştırılan kahvelere göre değişiklik gösteriyor ancak 250 gram için asla 50 TL’yi geçmiyor.
Buldumbuldum’dan Kont Dracula atağı
buldumbuldum - vampir bardak 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
İddiayı biraz artırıp Buldumbuldum.com’dan satın alabileceğiniz ve farklı kombinasyonlar yapabileceğiniz ürünleri bir araya getirdik. Vampir bardak hem güzel hem de oldukça ilginç bir bardak. İsterseniz meyve suyu isterseniz şarabı bu bardaktan içebilirsiniz. Hem de 34 TL’cik.

Buldumbuldum’dan Doğu’nun dokunuşu

buldumbuldum - suşi silgi 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Biliyoruz ki hepimizin arkadaş çevresinde bir Uzak Doğu sevdalısı var. E onları kırmayalım ve suşi şeklinde hazırlanmış silgileri hediye edelim dedik. Belki de siz de hediye etmek istersiniz diye 14 lira olan bu silgileri sizlerle paylaştık.
Buldumbuldum’dan üşüten bardak
buldumbuldum - donan kupa 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Bira soğudu mu, pardon ısındı mı derdine son veren bardak da yılbaşı gecesinin en güzel hediyesi olabilir. Hiç ısınmayan, hep tadında kalan içkiyle keyfiniz de yerine kalabilir. Tabii içine su da doldurabilirsiniz, tercih sizin olacaktır. 4 tane alsanız 48 TL ediyor.
Buldumbuldum’dan yenilesi selüloz
buldumbuldum - bisküvi notluk 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Hem güzel kokuyor hem güzel görünüyor. Oreo’dan hallice hazırlanan bisküvi not defteri yemek isteyeceğiniz hediyeler arasında. Siz hediye edene kadar başkası da yemek isteyebilir, dikkat edip bol bol koruyun. Fiyat 12 TL. Yani yine bir 4’lü yapabilir ya da diğer Buldumbuldum ürünleriyle kombin hazırlayabilirsiniz.
Buldumbuldum’dan hipster hediyesi
buldumbuldum - bardak etiketi 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Bıyık modasının geçmeyeceğine inanan kişiler için mis gibi bir hediye var: Bardak etiketleri. İstediğiniz cam yüzeyin üzerine yapıştırıp da kullanabileceğiniz, arkadaşınıza hediye ederken bardaklarla birlikte hazırlarsanız daha cici olacağına inandığımız bir ürün. Fiyatı da 14 TL.
Buldumbuldum’dan Ajda’ya rakip
buldumbuldum afrodit bardak 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri

Biraz nü, biraz çapkın ancak Afrodit bardak hediye ettiğiniz kişiyi Olympus’ta hissettirebilir. Bu yüzden hediye ederken çok yakın birisine verdiğinize emin olun. Başınıza bardak gelsin istemezsiniz değil mi.
;)
30 TL’den olmayın durup dururken.
Tanrılar bardak istiyor

Geldik bir listemizin sonuna. Hala karar veremediyseniz listemizi tekrar gözden geçirmenizi öneririz.
;)

Bonus: Lokum gibi paket

 lokum - yılbaşı hediye paketi 50 tl altı yılbaşı hediye önerileri
Yılbaşının tadı birlikte yemek yemeden geçmek diyorsanız Lokum’un lokum gibi yılbaşı hediye paketi de tam size göre hem de bonus gibi 49 TL. Gouda peyniri, pastırma, çifte kavrulmuş Antep fıstıklı lokum, pamuk leblebi ve menengiç kahvesi.


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates