2015 YILBAŞI PROGRAMLARI

Cuma, Aralık 19, 2014


Otellerin, restoranların, eğlence mekanlarının 2015 programları yine dopdolu. Yeni yılı şık ve eğlenceli mekanlarda karşılamak isteyenler için en iyi yılbaşı programları ve fiyatları bu adreste..



Yeni bir yıl aynı zamanda yeni hayaller ve yeni umutlar anlamına da geldiği için hepimizde büyük bir coşku ve heyecan yaratıyor. Yılbaşı gecesini fazlasıyla önemsiyoruz. Giyeceğimiz elbiseden, sevdiklerimize alacağımız hediyeye kadar ince eleyip sık dokuyoruz. Kimilerimiz 31 Aralık gecesini evde geçirirken, kimilerimiz sabaha kadar dans ederek yeni yılı karşılamak istiyor. Siz de “dışarıda neler yapabilirim” sorusunu sormaya başladıysanız, bizim favori yılbaşı programlarımıza bir göz atın.



La Petite Maison



Yeni yılı Leonardo di Caprio, Bono, Gwyneth Paltrow, Keanu Reeves ve Lily Allen gibi starların takip ettiği dünyaca ünlü The Troubadours ile karşılamaya hazır mısınız? İstanbulluları Fransız, Akdeniz ve Nice mutfağının lezzetleri ile buluşturan La Petite Maison'ın yılbaşı gecesinde The Troubadours canlı bir performans sergileyecek. Ünü Fransız Rivierası’ndan tüm dünyaya yayılan müzik grubunda İngiliz, Brezilyalı ve Fransız müzisyenler çalıyor. The Troubadours’un dünya starlarına sergiledikleri şovlarını canlı olarak yaşamak isterseniz rezervasyon yaptırmakta acele edin. 



Conrad İstanbul



Conrad İstanbul yılbaşı gecesinde misafirlerini yeni restoranı Manzara’da, ağrılamaya hazırlanıyor. Açık büfede, somon ‘gravlax’, sushi sevenler için California roll gibi başlangıçlar, tuzda bütün levrek, baharatlı ızgara karides, patatesli ‘gnocchi’ gibi ana yemekler bulunuyor. Ayrıca creme brulee’den tiramisu’ya, kestane, mango ve kahve aromalı ‘cassata’dan baklavaya zengin tatlı çeşitleri yer alıyor. Yeni yıla canlı müzik grubu eşliğinde Manzara’da girmek isteyenler için açık büfe akşam yemeği, limitsiz yerli içecekler dahil kişi başı 550 TL.


The Grand Tarabya



Nefis Boğaz manzarasını çok sevdiğimiz The Grand Tarabya'nın 1000 kişilik büyük balo salonunda gala yemeğinde Candan Erçetin sahne alacak. Menüde yer elması çorbası, ördek konfi dolgulu ravioli, orman meyveli sorbe, çikolatalı kek, demi-glace soslu ızgara dana bonfile, veloute soslu deniz levreği gibi lezzetler yer alıyor. Candan Erçetin konseri, kokteylli gala yemeği, brunch ve odaya özel ikramların dahil olduğu konaklama paketinin fiyatı kişi başı 295 Euro’dan başlıyor. Konaklamasız gala yemeğinin fiyatı ise 215 Euro’dan başlıyor.



Hilton Convention Hall



Yılbaşı gecesini tabii ki bir restoranda ya da otelde geçirmeniz gerekmiyor. Konserler de iyi bir alternatif. Farklı ve enerjik sahne performansı ile dikkatimizi çeken İrem Derici, yılbaşı gecesi Hilton Convention Hall sahnesinde olacak. Yılbaşına özel hazırlanan dekor, stand ve loca düzeni ile özel bir gece sizi bekliyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek partide İrem Derici konseri öncesi ve sonrasında DJ’i Suat Ateşdağlı ve DJ Erbil Ellez performanslarıyla sahne alacak. Bu eğlence kaçmaz! Bilet fiyatları 129-89 TL arasında değişiyor.



Hilton İstanbul Bosphorus



Hilton İstanbul Bosphorus’un Boğaz manzaralı Bosphorus Terrace Restaurant’ında yılbaşı eğlencesine zengin açık büfe yemek servisi, vals orkestrasının canlı müzik performansı ve ardından DJ eşlik edecek. Bu özel gece, özel şampanya kokteyli ikramı ve limitsiz yerli içecekler dahil kişi başı 550 TL. 
“Yeni yıla hoş geldin” kokteyli ve zengin menü ile merhaba diyecek misafirler ise Balo Salonu’nda bir yılbaşı gecesi geçirecekler. Canlı müzik ve ardından DJ performansı ve altı aşamalı özel menü kişi başı 600 TL.



Liman Lokantası



Liman Lokantası'nın manzarası çok güzel. Boğaz'ın bu etkileyici manzarasına karşı yeni yıla girmek için Liman Lokantası'nı tercih edebilirsiniz. Şampanyayla başlayan yılbaşı mönüsünü tadarken Sedat Tokmak ve ekibi Türk sanat müziğinin en neşeli parçalarını seslendirecek. DJ’lerin canlı performansı ile sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek parti dahil Liman Lokantası yılbaşı mönüsü (limitsiz yerli içki dahil) kişi başı 300 TL.



Pera Palace Hotel Jumeirah



Pera Palace Hotel Jumeirah, yeni yıla gerçek bir yılbaşı balosuyla girmek isteyenler için iyi bir seçim olabilir. Grand Pera Balo Salonu; Tayla Koray Orkestrası’nın, dans müziğinden Türkçe ve yabancı pop şarkılarına, Latin, salsa ve tangodan unutulmaz caz klasiklerine kadar zengin müzik repertuarıyla şenlenecek. Canlı DJ performansıyla devam edecek geceye Şef Arif Kemal Doğan ve ekibinin hazırladığı yeni yıl menüsü eşlik edecek. Zengin yılbaşı menünün başlangıcı; karides tartar, palamut pastırması, marine deniztarağı eşliğinde servis edilen “Deniz Ürünleri Varyasyonu” ile yapılıyor. Ardından “Porcini mantarı consomme” ve trüf aromalı balkabağı eşliğinde “Hindi etli lazanya” sunuluyor. Bu lezzet şöleni limitsiz yerli içki ve müzik ziyafetiyle birlikte kişi başı 545 TL. 



Radisson Blu Bosphorus



İstanbul’un Boğaz’a en hakim semti Ortaköy’de bulunan Radisson Blu Bosphorus Hotel; özel tatları, geceyi renklendirecek yeni yıl şarkıları, canlı DJ performansı ilke konuklarına özel bir yılbaşı vadediyor. StarBoard Restaurant’ta yılbaşına özel sunulan mönüde muhammara ile marine edilmiş kiraz domatesler; pesto soslu mini mozzarella peyniri, avokado salatası ve haydariden oluşan Akdeniz mozağiyi; deniz mahsullü prinç makarnası; şampanya sorbesi; kuru yaşlandırılmış daha antrikot; dijon hardal sosu ile sunulan soğanlı küp patatesler, buharda sebze; özel yılbaşı pastası ve sınırsız içkiden oluşan yılbaşı özel menüsü kişi başı 295 TL.



Shangri La Bosphorus



Shangri-La Bosphorus, Istanbul, yeni yıl kutlamaları için eğlenceli bir program sunuyor. Çinli baş aşçısı Tony Sum'ın spesiyaliteleri ve egzotik Kanton mutfağının iddialı lezzetleri ile misafirlerine sıra dışı bir lezzet deneyimi sunan Shang Palace’ta yeni yıl programı 20.00'de başlıyor. 7 aşamalı yılbaşı menüsünden lezzetli yemeklerin tadına bakarken, caz kuarteti ile bir müzik ziyafeti çekebilirsiniz. Shang Palace’ta yeni yıl programı (7 aşamalı set menü, limitsiz yerli içki, canlı müzik performansı) kişi başı 390 TL.



The Marmara Bodrum



The Marmara Bodrum’un hazırladığı yılbaşı gecesi programı kokteylle başlayıp, gurme lezzetlerin sunulduğu gala yemeği ile devam edecek. 2015’e enerjik bir programla “Merhaba” diyecek olan konuklar, canlı müzik performansını dinleyecek, oryantal şov izleyecek ve Dj performansı ile eğlenecek. Muhteşem Ege Denizi ve Bodrum Kalesi manzarasına sahip olan The Marmara Bodrum’da yılbaşı gecesi konaklama fiyatı, çift kişilik odada 360 Euro. Parti ve yemeğe dışarıdan katılımın fiyatı limitsiz içki dahil kişi başı 280 TL. Sadece partiye katılımın fiyatı ise kişi başı 140 TL. 



Volkswagen Arena



Beşinci stüdyo albümü "Yeni Ay" ile bu yıl satış listelerinin zirvesine oturan Sıla, yeni yıla dinleyicileriyle birlikte girecek! Sürprizlerle dolu Sıla konserinin hemen öncesinde, Suzan Kardeş eğlenceli şarkıları ile geceyi ısıtmaya başlayacak. Sıla konserin hemen ardından düzenlenecek olan After Party'de Suat Ateşdağlı'nın dans ettiren enerji dolu performansı olacak. Bilete sınırsız ikram da dahil. Fiyatlar kategoriye göre 230-135 TL arasında değişiyor.



Wyndham Grand İstanbul Levent



İstanbul’un kalbi Levent’te yer alan Wyndham Grand İstanbul, yılbaşında kilitlenen trafiğe metro kolaylığı ile çözüm sunuyor. Levent’in en yeni oteli, yılbaşı gecesine özel zengin programıyla misafirlerini ağırlayacak. Türk ve dünya mutfağından lezzetli yemeklerle hazırlanan yılbaşı mönüsü ve canlı performans müzik eşliğindeki gecenin kişi başı fiyatı haberi yayına hazırladığımızda henüz belli olmamıştı.



Bej



Karaköy’ün en popüler restoranların da olan Bej, gurme lezzetlerle donattığı yılbaşı menüsüyle 31 Aralık gecesi için önemli bir alternatif. Avakadolu kinoa salatasıyla başlayan lezzetler, kuzu tandır ya da ızgara levrek seçenekleriyle devam ediyor. Dağ meyveli muhallebi ise menünün bonusu! Yılbaşı yemeği ve partisi 275 TL. Eğer ben yemeğimi evde yerim, sadece partiye katılırım diyorsanız, saat 23.00’den itibaren bar ve bahçe bölümü açık.




Frankie



The Sofa Otel’in içinde yer alan Frankie, yılbaşı gecesi de müdavimlerini bekliyor. Yemek saat 20.00’da başlıyor. Özel yılbaşı menüsünde ıstakoz salata, kuzu incik, orman pasta gibi lezzetler var. Saat 22.30’da ise mekan şarkıcı Barbaros’un canlı müzik performansıyla hareketlenecek. İlerleyen saatlerde ise Dj performanslarıyla coşacağınızı söyleyebiliriz. Yerli-yabancı içkilerin dahil olduğu yemek ve parti: 900 TL.




Divan Brasserie



Yeni yıla Anadolu Yakası’nda girecekseniz, Kalamış Divan Brasserie etkileyici atmosferiyle oldukça iyi bir seçenek. Yemeğin yanı sıra ilerleyen saatlerde Dj performansı da sizleri eğlendirmek için başlamış olacak. Bu özel gecede sunulan menünün fiyatı ise içkiler hariç kişi başı 165 TL.



Flamingo



Ceylan Intercontinental otelinin giriş katında bulunan Flamingo son dönemin en popüler restoranlarından bir tanesi. Tabii bu özel geceyi es geçmeyerek özel bir menü ve program sunmayı da ihmal etmiyor. Menüde neler yok ki! Peynir tabağından deniz tarağına, enginar salatasından bal kabaklı ravioliye kadar pek çok farklı lezzet sunuyor. Ana yemek seçenekleri arasında ise ördek ve lagos bulunuyor. Kişi başı 700 TL. Parti ise saat 23.00’da Dj Babis’in performansıyla başlıyor.



Walkin29



Seçkin ve sınırsız servis anlayışıyla 1993’den bu yana yeme-içme sektörünün nabzını tutan Ulus 29’un, Metin Fadıllıoğlu öncülüğündeki yeni konsepti Walkin29 2015'e çok hoş bir parti ile "Merhaba" diyecek. Sizlere çok özel bir menü hazırlayacak olan Walkin29'da fiks menü ve limitsiz standart içkinin fiyatı 415 TL. Ayrıca bu özel gecede yemeğinizi jazz müziği eşliğinde yedikten sonra DJ performansıyla beraber geceye devam edebileceksiniz.



Sunset Grill&Bar



Yeni yıla Ulus'un eşsiz manzarasıyla girmek istiyorsanız Sunset Grill&Bar iyi bir seçenek. Sunset'in lezzetli yemeklerinden sonra geceye DJ Tarık Koray'ın performansıyla devam edip bütün yılın stresini de üzerinizden atabilirsiniz. Bu güzel gecede sunulan seçenekli fiks menünün fiyatı ise yemek ve sonrası için kişi başı 750 TL. Ama yok "Ben yemeğimi başka yerde yerim, sadece eğlenmek istiyorum" derseniz de 23.30'dan sonra bar için kişi başı ücret 350 TL.



















Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates