"Yemek organizasyonları uğurlu geliyor"

Pazartesi, Aralık 23, 2013

Fenerbahçe'de geleneksel maç öncesi yemek buluşması bu kez Çengelköy'de gerçekleşti. Basına kapalı etkinlikte kulüp televizyonuna konuşan Emre Belözoğlu ve Bruno Alves, yemek organizasyonlarının uğurlu geldiğini söylediler.


Bu sezon ligdeki maçlardan önce yemek organizasyonları düzenlemeyi geleneksel hale getiren Fenerbahçe'nin, Karabükspor karşılaşması öncesi buluşması Çengelköy'de bir restorantta gerçekleşti.

Basına kapalı yemekte hafta içinde 3. kez baba olan Portekizli oyuncu Bruno Alves’in oğlu Eduardo için de pasta kesildi.
Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan takım kaptanı Emre Belözoğlu, yemek organizasyonlarının takıma uğurlu geldiğini söyledi. Emre, Karabükspor maçıyla ilgili düşüncelerini de dile getirirken "Takım iyi bir hava yakaladı. Taraftarlarımız da bunun farkında. Takımımız kazanma isteği ortaya koyuyor ve bu da bir takımın sahip olması gereken duygudur. Sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Sakatlığı hakkında da bilgi veren Emre, "Başarılı programlarla sakatlık sürecini kısalttık. Önümüzdeki günlerde düz koşulara başlayacağım" dedi.
Oğlu için pasta kesilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Portekizli oyuncu Bruno Alves ise "Yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi ve bu da yeni tecrübe demek. Güzel bir duygu. Yemek organizasyonlarımız artık geleneksel bir hale geldi. Ben herkese teşekkür ederim. Bu aile ortamında olmaktan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates