Menderes Koleji'nde Yemek Şenliği

Pazartesi, Aralık 30, 2013

Haber: Menderes Koleji'nde Yemek Şenliği


Artvin Menderes Koleji'nin düzenlediği Yörelerim ve Bölgelerim Yemek Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yıl ikincisi yapılan Yörelerim ve Bölgelerim Yemek Şenliği adı altında yapılan yemek yarışmasında hazırlanan birbirinden güzel lezzetler görücüye çıktı. ÖzelMenderes Ilköğretim Okul Aile Birliği tarafından organize edilen yemek yarışması ana yemekler, hamur işleri ve tatlı kategorileri halinde gerçekleşti. Yaklaşık 50'ye yakın katılımcının yarıştığı yemek yarışmasında her kategori için üç jüri üyesi seçildi. Birbirinde güzel görüntülerin sergilendiği yemek yarışmasında, izleyici olarak katılan Artvinliler de lezzetin doyumuna erdiler. Yoğun bir davetli akınına uğrayan yemek şenliğinde, davetliler yarışmaya katılan yemeklerden tatmak için zaman zaman zorlandı.

Öğle vaktinde başlayan değerlendirmede jüri üyeleri karar vermekte hayli zorlanırken, yemek şenliğine katılan davetlilere de ayrı bir program yapıldı. Türk Halk Müziği konserinin verildiği program sonrasında jüri üyelerinin değerlendirme sonuçları açıklandı. Görüntü ve Tat noktasında çok güzel ve leziz yemeklerin katıldığı yarışmada tatlı kategorisinde 1. Zeynep Olcabay, 2. Inci Aslanoğlu, 3. Nevin Bilgili, hamur işleri kategorisinde, 1. Deniz Karakut, 2. Nurdan Uzun, 3. Nezahat Yeniçeri, yemek kategorisinde de 1. Tuğba Oran, 2. Ebru Yılmaz, 3. Dilek Alkan oldu. Yarışmada dereceye giren annelere Menderes Koleji Müdürü Harun Var tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ödül töreninde Menderes Koleji Müdürü Harun Var tarafından yemek yarışmasında görev alan jüri üyelerine teşekkür belgesi verilirken, yarışmaya katılan tüm bayanlara sertifika takdim edildi.


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates